Shpalljet për Vende Pune
ofertën e kredisë zbatohen urgjentisht?
ofertën e kredisë zbatohen urgjentisht?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japim kredi Ndihmë për individët e interesuar që kërkojnë ndihmë financiare, me mirëbesim. A...
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të...
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Detyrat...
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit •...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)
$3000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesite : • Pergatitja e pjeseve per shitje apo montim •...
Moderatore
Moderatore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi : Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore Detyrat dhe...
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren. Eksperiencat • Të ketë pervojë...
Montues i klimave
Montues i klimave
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Montues i klimave • Përvojë paraprake në këtë fushë • Profil profesional • Patent shoferin •...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe...
Hidraulik
Hidraulik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Instalimi i sistemeve të fikjes së ujit në fushën e modernizimit •...
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit •...
a keni nevojë për një kredi urgjente parash ? mos hezito. më kontakto direkt me email. : raimobruno00@gmail.com
a keni nevojë për një kredi urgjente parash ? mos hezito. më kontakto direkt me email. : [email protected]
$800000000Administratë & FinancaGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Keni nevojë për një hua të shpejtë të parave? Nëse për një situatë emergjente (shpenzimet...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaDeçan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...