Shpalljet për Administratë & Financa

Ofrojmë serinë e pritjes

Administratë & FinancaMalishevë

mirëpritur, Ky raport është veçanërisht i rëndë për ju, të cilët kanë nevojë urgjente për aplikacione për kredi: Ju duhet të huazoni një hua, prandaj ju lutem më kontaktoni...

Ne japim kredi nga $ 5000 deri në $ 5000000

Ne japim kredi nga $ 5000 deri në $ 5000000

€1000000Administratë & FinancaRahovec

Përshëndetje, Unë jam një huadhënës privat dhe një kreditor i ligjshëm, i jap hua individëve shumë seriozë, jap kredi studentore, hua biznesi dhe kredi biznesi, me një...

Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani

Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

Financimi i para garantuar 100%  për  personin e  ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E – mail :  sanchezaline24@gmail.com

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E – mail : [email protected]

€600000000Administratë & FinancaShtime

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E – mail : [email protected]

Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani

Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

ofrojnë kredi tani?

ofrojnë kredi tani?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

Ne u japim hua individëve të interesuar të cilët kërkojnë ndihmë financiare, me mirëbesim. A jeni seriozisht në nevojë për një financim urgjent? atëherë ju jeni në vendin e...

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

merrni kredinë tuaj urgjente sot?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

merrni kredi tuaj të shpejtë dhe të lehtë këtu?

merrni kredi tuaj të shpejtë dhe të lehtë këtu?

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një...

Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)

Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)

Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mega Auto Parts SHPALL KONKURS Titulli i vendit të punës: Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)...

Udhëheqës i  Kompanisë (Menaxher)

Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)

Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mega Auto Parts dooel SHPALL KONKURS Titulli i vendit të punës: Udhëheqës i Kompanisë...

Punonjes zyre

Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania evroTarget me seli në Prishtinë, ofron për kompani internacionale shërbime në...

Ne japin Financave Ndihmë

Ne japin Financave Ndihmë

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japin Financave Ndihmë për individët e interesuar të cilët janë duke kërkuar ndihmë...

Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen.

Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen.

€00Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale...

ne ofrojmë të gjitha llojet e parave të gatshme

ne ofrojmë të gjitha llojet e parave të gatshme

€00Administratë & FinancaF. Kosovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japin Financave Ndihmë për individët e interesuar të cilët janë duke kërkuar ndihmë...

Ne jemi ndihmëtarë të rrugës financiare!

Ne jemi ndihmëtarë të rrugës financiare!

€000000Administratë & FinancaMalishevë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne ofrojmë ndihmë në internet financiare për të gjithë, në mbarë botën me norma shumë të...

Arketare

Arketare

Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne...

Technical Director

Administratë & FinancaPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Swissmed kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e Drejtuesit te kompanise. Kriteret...