Shpalljet për Hotelieri & Restorante
kerkoj punsim
$1959Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam gjellberes i diplomuar dhe i specializuar, me pervoj pune afro 22vite. e njohi kuzhinen franceze,...
kerkoj pun
kerkoj pun
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun si shankist dhe recepcjonist e tjera kom prevoj pune 3 vite ju lutem ne kit num 044876184