Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari
Ngjyrosës (Gjermani)
Ngjyrosës (Gjermani)
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ngjyrosës....
N.N.SH DEKOR
$250Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kryejm keto pun.Ndertimin e shtepive dhe fasadimin e tyre mrena dhe jasht.Glet .suvatim...
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K
$6Inxhinieri & NdërtimtariGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MOLER GIPSER. VELLEZERIT ZENELI SH.P.K Super oferta super qmime per gjith klientit Per vitin 2019, marrim...
MJESHTER
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PUNOJME SHME NE NDERTIMTARI.
MOLER GIPSER. VLLAZRIT ZENELI
MOLER GIPSER. VLLAZRIT ZENELI
$7Inxhinieri & NdërtimtariFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MOLER GIPSER. VLLEZRIT ZENELI Super oferta super qmime per gjith klientit Per vitin 2019 .marrim edhe...
Nivelizim te dyshemeve
Nivelizim te dyshemeve
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojm keto sherbime izolimin me kondor nivelizimin ndertesav garazhave podrumave te shtepiave sigurojm...
SHpk Muris-S
SHpk Muris-S
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHpk Muris-S ofron ; -Projektim -Ndertim te Ulët dhe te Lartë -Menaxhim – Te gjitha sipas...
Inxhinier Mekanik
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania PRISHTINA TEKNOLOGJI me seli ne Prishtine kerkon inxhinier mekanik. Kushtet per inxhinier mekanik...
furra per pizza kamina dhe skara (grilla)
furra per pizza kamina dhe skara (grilla)
$1Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.punojm furra per piza , kamina modern dhe klasik dhe skara (grilla) per oborre
PROJEKTE PER LEGALIZIM TE OBJEKTEVE
PROJEKTE PER LEGALIZIM TE OBJEKTEVE
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Studio projektuese”ArchOM” me seli ne Prishtine Ofron komplet projektin per LEGALIZIM TE...
Estrich, Makina per Mallter
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Firma nga Mali i Zi kerkon puntore per Estrich gllazura edhe per punime me makina per mallter.
Sherbime profesionale
Inxhinieri & NdërtimtariF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Diplomen per sherbime person pergjegjes per Gurthyes. Inxh.i Dip.i Xehetarise
NDERMJETESIM PER PUNESIM NE GJERMANI!!!
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme per ndermjetesim per punesim ne Gjermani persona me studime te perfunduara ne drejtimet teknike....
inxhinjer i komunikacionit rrugore
$500Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam inxhinjer i diplomuar i komunikacionit rrugore,me licenc te ekspertit te aksidenteve dhe ofroj sherbime...
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.N.N.T. RINDERTIMI Rindertimi është kompani ndërtimore e cila merret me ekzekutimi e ndërtimeve të ulta...
4 – Mjeshtër për montimin e dyerve për garazha
4 – Mjeshtër për montimin e dyerve për garazha
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.NTP”GLOBBUS” Prishtinë shpall konkurs per vende të lira pune: 4 – Mjeshtër për montimin e...
msh design
msh design
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MSH DESIGN Studion dhe arredon ambiente banimi. Me arkitekt mihanil shtylla diplomuar ne arkitekture ne...
SISTEM VENTILIMI PËR GARAZHE DHE TUNELE
SISTEM VENTILIMI PËR GARAZHE DHE TUNELE
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“Novenco” ofron sistem ventilimit të parkingjeve dhe tuneleve me ventilatorët jet, sistemin e...
Shes Kiosk me material termoizolues
Shes Kiosk me material termoizolues
Inxhinieri & NdërtimtariSkenderaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kiosk me material termoizolues Kiosku eshte i punuar nga materiali termoizolues sendviq prej 3m X 4 m. Pesa...
Prishtine, ofroj vend pune Service Engineer
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“SWISSMED” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on January 2008, as...