Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI BEJM RREGULLIMIN E OBORREV PARQEVE TRETUAREVE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
$4Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE KOSOVE DHE NE ITALI KRYEN KETO PUN NDERTIMTARIJE BEJM RREGULLIMIN E...
Architekt
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje Zonja dhe Zotri jam Astrit Boshnjaku lindur me 07.10.1985 ne Prishtine, dua te punoj si...
kerkoj te blej peleta per nxemje
Inxhinieri & NdërtimtariKaçanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam e interesuar per te ble peleta per nxemje qendrore.ju lutem me paraqiteni nese keni informata se ku...
kerkojm monter per dyer dhe dritare nga pvc me patent shofer
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.monter per dritare dhe dyer nga plastika te ket patent shoferin valid dhe pervoje pune natyrisht info ne...
Saldues profesional
$450.00Inxhinieri & NdërtimtariPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojme saldues ne rrethinen e Prizrenit… rroga fillestare nga 400 deri 450 euro ne Muaj ne baze te...
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
$300Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam femer, e diplomuar ne lemin e Komunikacionit ne Fakultetin e Inxhinieris mekanike, dhe kerkoj pune ne...
Vëllezërit Morina
Inxhinieri & NdërtimtariKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi firm ndertimore , ndertojm shtepa prej temelev deri në qati Jemi firm korrekte ,deri me tani ka kemi...
inxhinier i dip.i gjeologjisë
Inxhinieri & NdërtimtariDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam inxhinier i diplomuar i gjeologjisë me pervojë pune ne minjera mbi 10 vjet . Jam i interesuar te...
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK” te dyshemeve gjithashtu me Laminat dhe Qaramik
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
$00000Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrja “NIVELA” nga Lipjani ben nivelizimin e dyshemeve (ibercukun)me çmime te volitshme...