Shpalljet për Marketing & Shitje
Call Agent ne Gjilan
Call Agent ne Gjilan
$500Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Deutsches Projekt Vertrag nach Kosovarischen Gesetz Fixlohn 500 Euro Provision auf Verkauf Transparenz...
Agjent i telefonise
Agjent i telefonise
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme agjent te telefonise te cilet do te punojne nga shtepia me provizion te volitshem. Nuk behet fjale...
Future Media LLC – Call Agent
Future Media LLC – Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Future Media LLC Ne jemi duke kërkuar Call Agjent të motivuar, me përvojë. . Garanton punë të sigurt...
LIBREX
$350Marketing & ShitjeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania Zviceriane *LIBREX* shpall konkurs për 30 agjente tregrëtare|( FEMRA) Kushtet per aplikim janë...
Partner/e
Partner/e
$00Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj PARTNER//E per shitje online. Kandidatet duhet te jene mbi moshen 18 vjeqare. Per me shume info...
Promotere/Agjente
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania per prodhimin e detergjenteve te lengshem VIVA LIQUIDS shpall konkurs: Pozita –...
Kerkojme CallAgent
Kerkojme CallAgent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** Phoenix Connections – Job Angebot ***** Wir sind auf der suche nach eine zielstrebige/n und...
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Kerkojme shites telefonik – Call Agent
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** StarCall Int. – Job Angebot ***** Wir sind auf der suche nach zielstrebige und motivierte...
Agjent të Thirrjeve Telefonike  (Call Agent)
Agjent të Thirrjeve Telefonike (Call Agent)
Marketing & ShitjeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Konkurs Për të perforcuar ekipin tonë ne jemi duke kërkuar Agjent të Thirrjeve Telefonike në sektorin...
Agjent i Shitjes
Agjent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“SOLUTION D Medical” Përshkrimi i kompanisë: “Solution D Medical”, si pjesë e Solution D Group,...
Agjent Shitje dhe Kimist
Agjent Shitje dhe Kimist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania e ngjyrave \\\\\\\”NEON\\\\\\\” me seli ne Prishtine. Kerkojme nje agjent shitje dhe...
Kërkojm 1 Callagent për Gjermanisht dhe 2 Callagenta për shqip
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Callcentri Group Edi, pran shkollës Mihal Grameno, i financuar nga Zvicra, kërkon urghent 3 Callagenta, 1...
iContact e in ricerca dei 200 operatori
iContact e in ricerca dei 200 operatori
$2Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“Lavorare insieme significa vincere insieme.” i Contact sta cercando dei operatori nelle...
agjent i shitjes
Marketing & ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. kerkojm agjent shitjes ne kompani Aura per ma shum lajm ne tel 045999044 dhe 044205879
Tirana, iContact – Offriamo una possibilità di lavoro – operatori
Tirana, iContact – Offriamo una possibilità di lavoro – operatori
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iContact SH.p.K. Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center, cerca...
Call Agent Shqip/Deutsch  60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
Call Agent Shqip/Deutsch 60€ per cdo termin te mbajtur! / 60€ Pro stattgefundenen Termin!
$60Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.STOP! STOP! STOP! NDALO! premtimet e thata me paga fikse, Provizione të vogla dhe jo Serioze! NDALO!...
Troja Media sucht Mitarbeiter
Troja Media sucht Mitarbeiter
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir sind eine Chat-Agentur, die auf der Suche nach Unterstützung im Bereich Werbung ist. Bei uns kannst Du...
agjente e shitjes\shitese
agjente e shitjes\shitese
Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania Suedeze e kozmetikes Oriflame Managjerja a panvarur Qendresa Shehu pranon antare te reja ne pune
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iContact shpk, Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center, ricerca 150...
Kerkoj 4 Call Agent
Kerkoj 4 Call Agent
$400Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Suisse Call Shpall konkurs për 4 vendet e reja të punës në pozitën: Call Agenta Kompania Suisse Call,...