Shpalljet për Marketing & Shitje
Metro call
Metro call
$700Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Numri kontaktues per te METRO CALL te xhamija e kater llullave Prishtin 049 702 103 Wir suchen 30 Agenten...
Agjent te Marketingut
Agjent te Marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershkrimi i postit : Punetor i panvarur ne pergjegjesine tende, ju do te mirreni me promovimin e...
8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorine e Kosoves
$00000Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme 8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorin e Kosoves.pagesa shume atraktive
Elektricist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Duhet te ket patent shofer njohuri ne elektro dhe te jet orator
3 Telemarketer/ Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tätigkeit: KOSFON Call Center sucht 3 neue Mitarbeiter/innen. Bist du auf der Suche nach einer beruflichen...
Kerkojm Puntor qe njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir suchen Sie als Call Center Agent w/m Wir suchen Call Center Agent w/m ….ab sofort….....
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, Loto, GKV Kerkon: 20 Puntor per selin...
Mundesi Pune online
Mundesi Pune online
$600Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MUNDËSI PUNE FENOMENALE LibertaGia është kompani me bazë në Lisbon, Portugali. Kjo kompani ofronë...
kerkohen 3 prezentuse
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kompanija nderkomtare kanevoj per 3 prezentuse Të interesuarat duhen te dergojn CV me foto në...
Ofrojme nje vend pune per MedRep
Marketing & ShitjePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Depo farmaceutike SMART PHARMA KOSOVA sh.p.k ofron një vend punësimi ne MARKETING (MedRep). Kandidatet...
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm perona qe njofin Gjuhen Gjermane , Paga Baz ,Bonus Ditore,Provione Javore, si dhe Bonuse...
Agent
Agent
$45Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.As of today, can be a request to our company ClubShop Rewards In the period of probation, as a partner...
Ofroj pune per femra ne butik
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj pune per femra ne butikun “Uniteti” ne Prishtine ,mundesisht te jete 18-25 vjeq dhe te...
Call Center Agent
Call Center Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme: Call Center Agent Aftësite dhe kriteret që kërkohen • Njohja e gjuhës gjermane është...
Marketing and Communication Internship
Marketing and Communication Internship
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Job Description: Marketing and Communication Internship Position: Marketing and Communication Intern...
Kerkojme agjent te shitjeve dhe marketingut
Kerkojme agjent te shitjeve dhe marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania Protek kerkon agjent-e te shitjeve dhe marketingut ne teren, nevojiten se paku shkolla e mesme te...
Events in EU
Events in EU
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Njoftohu se çfar po ndodh! Këtu ju mund të gjeni të gjeni të gjitha informatat dhe këshillat e...
Agjent marketingu
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Alkom Shpk, Prishtinë Kërkon agjente(F) të marketingut në terren Kushti:Duhet të kenë se paku...
Ofertë Pune
$000Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KONKURS Për pozitën : Call Agjent /e për thirrje KUALIFIKIMET – Aftësi të shkëlqyeshme...
Shese Bluza per meshkuje me menge te shkurtra
Shese Bluza per meshkuje me menge te shkurtra
$1Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blusa per Burra 500.000 cope mëngë të shkurtra “Nath” te quajtura Europa Sizes: S-XXL Nr i...