Shpalljet për Marketing & Shitje
SWISS CALL ofron vende pune per call agenta
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm Puntor/e per Call Center! Puna ka t’boj me sigurime shendetsore ne shtetin e Zvicrres. Pra,...
AGJENTE-KONTRAKTUSE
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjente –kontraktuse Kerkohet nje agjente e cila merret me shitjen dhe kontraktimin e sherbimeve Orari i...
Një (1) Asistent i Shitjes
Një (1) Asistent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe përgjegjësitë: -Bënë vizita, promocion dhe shitje; -Ofron informata për produktin;...
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.GDD ImpEX kërkon Agjent-e Tregtar. Kush jemi ne? Ne jemi Zyrë ndërlidhëse per afarizmin e tregjeve...
Menaxher/marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Gazeta javore “Ferpress” në Prishtinë hap konkurs per: – Menaxher/e të marketingut...
Call Center Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Gesucht : Call Center Agent in deutscher sprache !
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Kërkojmë agjent-e të shitjes së produkteve të Sigurimeve
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensioni N.P.SH. “Easy Life”,në Prishtinë,kërkon agjent/e të shitjes së produkteve të...
MJALT ORIGJINALE
MJALT ORIGJINALE
Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm mjalt me shumic:Mjalt bagremi Prodhim i vitit 2009 /sasia 2000 kg/ bletishtet jan te vendosure ne...