Shpalljet për Mjekësi
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë dhe Infermiere. Paga...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë...
KONKURS PËR INFERMIER (GJERMANI)
KONKURS PËR INFERMIER (GJERMANI)
$2300MjekësiFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Po kërkoni një punë si INFERMIER? Atëher paraqituni për të fitur një kontratë pune në Gjermani....
Laborante e licencuar ose infermiere e licencuar
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje laborante te licencuar ose infermiere te licencuar per pune ne laboratorin Histopatologjik...
VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)
VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)
$220MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kjo pilul perdoret vetem per gjinin mashkullore nga mosha e tyre 18 vjeqare e pa kufi. Jep rezultate te...
punsim ne Gjermani ,kurse gjuhesh
punsim ne Gjermani ,kurse gjuhesh
$00MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punësim ne Gjermani për Infermjerët dhe Doktorët shqiptarë ! ! ! Në bashkëpunim me organizaten...
Asistent/e Dentare
Asistent/e Dentare
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Klinika Gjermane e Dhëmbit në Prishtinë është duke kërkuar Asistent Dentar të motivuar për të ju...
Massage Therapy
$500MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohen 3 specialiste per Fizioterapi-Masazh, ne kampin e Nato’s – Film City ne Prishtine.
kerkoj Biokimist/e
kerkoj Biokimist/e
MjekësiBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Biokimist/ e per laborator
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Terapi dhe keshilla kunder stresit dhe depresionit Probleme familjare dhe sociale Refleksiologji per...
Kerkoj Biokimist/e
MjekësiBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj Biokimist/e ne Podujev
Farmacist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.NTP DardaniX kërkon të punësojë me orar të plotë, part-time apo sipas marrëveshjes një farmacist/e...
Agjent Marketingu
Agjent Marketingu
$400MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kushtet: – I/E diplomuar në Farmaci apo Mjekësi – Patentë shoferi kategori B – Aftësi...
Barnatorja Rita Pharm
MjekësiMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj teknike ose teknik te farmacis Kushtet : -te posedoj licenc si teknik-e te farmacis -te jet nga...
Kerkoj Masazhere
$10MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj MASAZHERE per rritjen e stafit punues. Kandidatet e interesuara duhet te ken pervoj pune apo njohuri...
KONKURS – RAUNDI 2 – NDERMJETESIM I INFERMIEREVE NE GJERMANI
$50MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KONKURS – RAUNDI DYTE Hapet konkursi per raundin e dyte te ndermjetesimit te infermiereve ne...
teknik stomatologjis
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam moter kam provoj 10 vjeqare ne stomatologji. ende jam ne mardhenje pune sepse jetoj larg prishtine por...
TEKNIK I LICENCUAR I FARMACISË
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OPERATORI ME SHUMICË BIPHARM KËRKON NJË TEKNIK TË LICENCUAR TË FARMACISË
kerkoj masazhere
$350MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj masazhere(fizioterapeute).Kandidatja duhet te kete te kryer shkollimin e fizioterapis,te kete...