Shpalljet për Vende Pune
KONKURS PËR INFERMIER (GJERMANI)
KONKURS PËR INFERMIER (GJERMANI)
$2300MjekësiFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Po kërkoni një punë si INFERMIER? Atëher paraqituni për të fitur një kontratë pune në Gjermani....
Saldues (Zvicer)
Saldues (Zvicer)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Saldimi TIG. MIG/MAG. Saldimi i induksioneve të...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjësite : • Mirëmbajtja dhe servisimi i kabinave të avionëve dhe...
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të...
Zdrukthëtar (GJERMANI)
Zdrukthëtar (GJERMANI)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar Detyrat tuaja përfshijnë: · Me profesionalizëm kryenië punë riparimi në orendi, p.sh....
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune për Saldues ne Gjermani. Kërkojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur për saldues të...
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz/montues si shitës Detyrat tuaja: · Shërbimi ndaj klientit dhe shitjet · Krijimi i porosive,...
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz/montues si shitës Detyrat tuaja: · Shërbimi ndaj klientit dhe shitjet · Krijimi i porosive,...
Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë
Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë Shikoni në...
Marangoz (Gjermani)
Marangoz (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz Perspektivat tuaja Nëse e doni punën tuaj dhe shijoni që marrëdhëniet me njerëz, ne do të...
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar)
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar) Divizioni i Shërbimeve të Zyrave është...
Oferta Pune Saldues (GJERMANI)
Oferta Pune Saldues (GJERMANI)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues Detyrat tuaja të punës: · Ekzekutimi i aktiviteteve salduese të cilësisë së lartë për...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.590/5000 A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një...
Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)
Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist/ Menaxher i Njesisë Çfarë ju ofron kjo punë: · Ju jeni përgjegjës për projektet...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)
Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar) Detyrat tona për...
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit
$3000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat tuaja: · Të gjitha aktivitetet e kërkuara profesionale · Metoda e pavarur e punës dhe...
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist/Mekatronist Detyrat tuaja: · Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme...
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar Detyrat tuaja: Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve,...