Shpalljet për Vende Pune
Agent
Agent
$45Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.As of today, can be a request to our company ClubShop Rewards In the period of probation, as a partner...
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
$2587Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT Iu ftojmë që të bëheni pjesë e sistemit të...
Ofroj pune per femra ne butik
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj pune per femra ne butikun “Uniteti” ne Prishtine ,mundesisht te jete 18-25 vjeq dhe te...
Agent
$400TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BCreative Call Center – Kerkon edhe 20 Puntor/e ne Prishtin , ne keto Gjuhe, : Gjermane, , Franceze,...
CallAgent- Agjend i Thirrjes Gjermanisht
$400TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Thirrjet do te behen per sigurime shendetsore ne Zvicerr/Krankenversicherung . Puna do te jet nga e Hene...
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mundësi e lehtë aplikimi për punësim, tani mund të aplikoni edhe nga shtëpia për mes portalit tonë...
kerkoj pun si shofer me kategori C
kerkoj pun si shofer me kategori C
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun urgjentisht si shofer me kategori C kam provoj pune
KONKURS – RAUNDI 2 – NDERMJETESIM I INFERMIEREVE NE GJERMANI
$50MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KONKURS – RAUNDI DYTE Hapet konkursi per raundin e dyte te ndermjetesimit te infermiereve ne...
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.N.N.T. RINDERTIMI Rindertimi është kompani ndërtimore e cila merret me ekzekutimi e ndërtimeve të ulta...
teknik stomatologjis
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam moter kam provoj 10 vjeqare ne stomatologji. ende jam ne mardhenje pune sepse jetoj larg prishtine por...
Kerkoj pune si kujdestare e femijeve ose si ndihmese ne punet e shtepise/baneses
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam studente 21 vjeqare nga Mitrovica. Kerkoj pune si kujdestare e femijeve ose si ndihmese ne punet e...
Call Center Agent
Call Center Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme: Call Center Agent Aftësite dhe kriteret që kërkohen • Njohja e gjuhës gjermane është...
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS Mundësi e lehtë aplikimi për punësim, tani mund të aplikoni...
villa
$20000Hotelieri & RestoranteFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam ti shit villa kushe don me u lajmro ose i jap me qira jan shum mir te regullun veq dyret e garzhdave...
JAM KUZHINJER KERKOJ PUNE NE ULQIN
$10Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Adresa Prishtine Telefoni +37744845808 +38649416429 E-mail [email protected] Nacionaliteti Shqiptare Gjinia...
pa pune
Shofer & SigurimFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam rizah deshiroj me gjet ni pune si shofer i kamionit edh e dua ateh pune me qefeeee
rizah dua pune
Vende PuneFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam rizah xhafaj jame intresun pore pune fardo pune nuk e zgedhi pune edh jam serioz ne pune
jam pa pune du pune
Vende PuneFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jame rizah kerkoj pune si shofer b c kam provoj mir
Urgjentisht kerkojme dy masazhere
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme urgjentisht dy masazhere me orar te plote dhe kushte shume te volitshme per pune ne kompanine Mas...
Marketing and Communication Internship
Marketing and Communication Internship
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Job Description: Marketing and Communication Internship Position: Marketing and Communication Intern...