Shpalljet për Vende Pune
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
$10Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Sherojmi semundjet e ndryshme nga keto:1. humbje peshe, 2lukthi.3 tensionin e gjakut, 4. dhimbje barkut,5....
Zhvillues PHP me eskperiencë
Vende PuneAlbanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Albacall sha,  kërkon një figurë për pozicionin e Zhvillues PHP me eskperiencë i cili do të merret...
provoje edhe ti
provoje edhe ti
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Per ata te cilet rrine shume ne internet mund te fitojne sa rrine kote naper faqe sociale etj… Mund...
provoje edhe ti
provoje edhe ti
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Per ata te cilet rrine shume ne internet mund te fitojne sa rrine kote naper faqe sociale etj… Mund...
Shes Kiosk me material termoizolues
Shes Kiosk me material termoizolues
Inxhinieri & NdërtimtariSkenderaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kiosk me material termoizolues Kiosku eshte i punuar nga materiali termoizolues sendviq prej 3m X 4 m. Pesa...
Kerkojm Puntor/e ne Call Center~ gjuha gjermane obliguar
$400Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroi Punë ne Call Center per te Gjithë te interesuarit per Punë. Kushtë eshte njohja e Gjuhës...
BEJMI BLERJEN E TE GJITHA LLOJEVE TE BIMEVE TE DUKURIVE NATYRORE
BEJMI BLERJEN E TE GJITHA LLOJEVE TE BIMEVE TE DUKURIVE NATYRORE
$20Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejmi blerjen e te gjitha llojeve te bimeve te dukurive natyrore: Aloe vera, Aguliqja me ere (lule...
urgjent kerkoj pune mbi 22 vite pervoj
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja jam 42 vjeqar familjar baba I tre femijeve kerkoj qfardo pune jetoi ne kushte...
Shoqata humanitare
Vende PuneFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj puntor/e.aktiviteti yn ka te bej me shperndarjen e gjervae ushqimore.veshmbathje dhe te mjeteve...
kerkoj pune,si menaxher,kamarjer,agjent tregtar me pervoj 24 vjet
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja kerkoj pune si menagjer, ajent tregtar,sektorist, kamarjer,etj mbi 22 vite pervoj...
Ndihmes Magazinier
Ndihmes Magazinier
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Arketare
Arketare
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Magazinier
Magazinier
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Kerkoj punetore per marketing ne terren
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Alkom Prishtine,kerkon dy vajza per marketing ne terren te moshes 25-35 vjece.Se paku te kene te mbaruar...
PUNÊSIME PROFESIONALE NÊ KANADA
PUNÊSIME PROFESIONALE NÊ KANADA
$500Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të ndëruar klintë, me datë:12.02.014..fillon plotësimi i formularvë për punësim profesionale në...
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
$2300MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti i ptodhimit 2006. I shesim ME ÇMIM SHUM...
Kerkoj pune
Kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam i diplomuar ne informatike,kerkoj cfaredo pune,si psh ne ndonje administrate,asisten...
Kerkojm 20 Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Korkojm 20 Agenta-e ne Gjuhen Gjermane, Italiane, Shqipe Te interesuarit duhet te ken pervoje pune...
Kerkojm 20 Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkohen: Call Agenta – Të jenë zotërues të mirë të gjuhës italiane.gjermane dhe shqipe...
Kerkojm Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KËRKOHET : NJOHJE E SHKËLQYER E GJUHËS ITALIANE, GJERMANE,SHQIPE . SI DHE EKSPERIENCA TË MËPARSHME NË...