Shpalljet për Vende Pune
banesa me qera plazhi
banesa me qera plazhi
$12Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hotel Dragoi Mbreteror ne Velipoje ofron dhoma pushimi 1+1 te mobiluara konform kushteve bashkohore , me...
ofroj pune per femra pastrim banese
Vende PuneSkenderaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj pune per pastrimin e baneses ne drenas gjat nje jave pushime qmimi sipas marrveshjes nga data 1...
KERKOJ PUNTORE PER PASTRIMIN E BANESES
Vende PuneDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFROJ PUNE PER PASTRIMIN E BANESES MOSHA 20 – 45 VJEQARE QMIMI SIPAS MARRVESHJES NGA DATA 1 – 5...
operatore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Albacall sha cerca operatori telefonici per attivita’ in lingua italiana per attivita’ inbound/...
Kerkoj kujdestare dhe mirembajtese te baneses
$180TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj kujdestare dhe mirembajtese te baneses. Femiu eshte 16 muajsh jetoj ne lagjen Dardania ne Prishtine....
Events in EU
Events in EU
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Njoftohu se çfar po ndodh! Këtu ju mund të gjeni të gjeni të gjitha informatat dhe këshillat e...
Drejtor Teknik
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Technical Director Emri Kontaktues: Swissmed Kosovo | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045867786 Swissmed...
Technical Director
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Swissmed kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e Drejtuesit te kompanise. Kriteret perzgjedhes do te...
Application Specialist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on July 2012, as...
Application Specialist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on July 2012, as...
Prishtine, ofroj vend pune Service Engineer
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“SWISSMED” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on January 2008, as...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI BEJM RREGULLIMIN E OBORREV PARQEVE TRETUAREVE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E...
Asistente Administrative ( 1) dhe Pastruese ( 2 ) pozita
$250Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania ” MigaElcad” e cila e perfaqeson kompanine e njohur Gjermane ELCAD, kerkon dy punetore...
Agjent marketingu
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Alkom Shpk, Prishtinë Kërkon agjente(F) të marketingut në terren Kushti:Duhet të kenë se paku...
Kerkoj pune urgjent
Vende PuneMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam 23 vjeqar kerkoj pune urgjent ne Mitrovice. Jam prane diplomimit ne Informatike.Por mund te punoj...
kerk0jm punt0r/e per pune ne uIqin
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerk0jm punt0r/e per uiqin si kamarjer,banakier, kuzhinjer, picamen, burekgji ,ndihmes kuzhinjer, pastreuse...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
kerkoj pune ne ndertimtari
kerkoj pune ne ndertimtari
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej renovime gjenerale te mbrendshem dhe te jashme,klet,knauf,fasada te ndryshme,stiropol,kiramik,mozaik...
perkthyes i gjuhes italiane
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bej perkthimin e gjuhes italijane ne kosove si dhe jasht asaj,per persona fizik apo nderrmarje