Shpalljet për Vende Pune
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
$00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I sherojmi semundjet e ndryshme nga keto:1. humbje, 2 peshe, 3lukthi.4 tensionin e gjakut, 5dhimbje...
Jam absolvent i informatikes,kerkoj pune
Vende PuneMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj urgjent pune ne Mitrovice ose Prishtine,pasi qe nuk me punon askush...
TEKNIK ELEKTRICIST DHE MEKANIK
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme vend pune per nje teknik elektricist dhe per nje mekanik. Kushtet e pergjithshme:te kene te mbaruar...
Kerkoj pune
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj pune urgjentisht ne Mitrovice ose Prishtine.Flas gjuhen angleze dhe...
keni nevoj per menagjer/e
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. pershendetje jam nga peja kosova nese firma juaj ka nevoj per menagjer apo menagjere, agjent...
Jam absolvent i informatikes,kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje,jam 22 vjeqar absolvent I informatikes,kerkoj utgjentisht pune pasi qe nuk me punon askush ne...
Kerkojjjjjjjjjjjjjjjj
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.JOM NGA PRISHTINA KERKOJ FEMEN SKA RENDSI MOSHA PER SHOQERI MJAFTON TE JE E SINQERT DHE BESNIKE KUSH KA QEF...
keni nevoj per menaxher /e
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje nese firma juaj ka nevoj per menagjer apo menagjere profesioniste Iajmrohuni ne ju garantojm...
Shese Bluza per meshkuje me menge te shkurtra
Shese Bluza per meshkuje me menge te shkurtra
$1Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Blusa per Burra 500.000 cope mëngë të shkurtra “Nath” te quajtura Europa Sizes: S-XXL Nr i...
Kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj ndonje vend pune si ne ndertimtari,sigurim,roje,mirmbajtje oborre etj.
kerkoj disa njerz te cilet ndimojn ne parashikimin e prognozes
$500Programim & DizajnPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.te me ndimoje qe ta ze bastoren se marum kret e hajt
kerkoj pune si menaxher, kamarjer,agjent tregtar
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam kujta nga peja jam 40 vjeqar famiIjar kerk0j pune ne vend dhe jasht vendit mbi 22 vite pun0i ne...
E-Media ofron vend Pune
$500Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.E-Media shpall konkurs per vend Pune: Pozicioni Account Manager/ere dhe Administrative Office Paga sipas...
Kerkoj nje puntore per mirmbajtje
TjetërMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje puntore per mirmbajtje te zyres, deri 35 vjeqare pagesa sipas marrveshjes
SWISS CALL ofron vende pune per call agenta
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm Puntor/e per Call Center! Puna ka t’boj me sigurime shendetsore ne shtetin e Zvicrres. Pra,...
KERKOJMË MODELE INTERNETI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KËRKOJMË VAJZA TË MOSHËS MBI 18 VJEÇ PËR TË PUNUAR SI WEBCAM MODELE. TE AFTA NË PËRDORIMIN E...
Konkurs per pune
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtepia e Mobileve MobiCasa-Gjilan, kerkon 1 punetor me experience pune te gjith kandidatet e interesuar te...
Puntor/e në Agjencion
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vend Pune: Agjencioni Shpejtimi ne Prishtinë kërkon një Puntor/e për punë në Agjencion . Adresa :...
Kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam absolvent i informatikes dhe kerkoj te punesohem nidhje me drejtimin tim.Flas gjuhen angleze .
kerkoj IIamenad per dh0ma
Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.pershendetje jam nga peja kerk0j dikan qe mundet me mi shtru 50 kwadrat IIamenad me materiaI te vetin e une...