Shpalljet për Vende Pune
Agjencia private e punesimit “PUNESOHU”
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. “PUNESOHU” Agjencia private e punësimit ‘’Punësohu’’ ofron punësim më të lehtë për të...
Agjencia private e punesimit
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. “PUNESOHU” Agjencia private e punësimit ‘’Punësohu’’ ofron punësim më të lehtë për të...
Kerkoj pune
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pun si IT , posedoj certifikimin nga CISCO .
Travel Agency EBEM
Travel Agency EBEM
$0000Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensioni EBEM merret me keto veprimtari: Oferta pune jasht vendit. Rezervime te udhetimeve ne mbare boten...
ofroj
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.per qdo problem qe keni ne jet na ju zgjedjhim mjafton vetem te beni add ose te dergoni imeill me te dhenat...
CallCenter BD Verbindung
Vende PuneGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.CallCenter BD Verbindung ua mmundeson punsim ne shtepit tuaja Kushtet: Njohja e gjuhes gjermane rrjedhshum...
Mundësi Punësimi në Afganistan
Mundësi Punësimi në Afganistan
Vende PuneGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mundësi punësimi në Afganistan Zyra jonë është e specializuar për përgaditjen e kandidatëve...
sheroj
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.do open the chance for the removal of stress, for strengthening marriages, depressive illness recovery, the...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
$0000Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si vozites me kat b c d poashtu kam pervoje te mjaftueshme si shofer poashtu jam edhe soldator...
kerkoj pune
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune per shitje me auto ne teren
kerkoj punsim
$1959Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam gjellberes i diplomuar dhe i specializuar, me pervoj pune afro 22vite. e njohi kuzhinen franceze,...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Mundesi Studimi ne ANGLI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
kerkojm agjende tregtare
Vende PuneFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojm agjende tregtare per shitjen e enëve ne te gjitha qytetet nr kontaktues 044 104440 dhe 038 5520886...
Një (1) Asistent i Shitjes
Një (1) Asistent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe përgjegjësitë: -Bënë vizita, promocion dhe shitje; -Ofron informata për produktin;...
kerkoje pune hoteleri
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune hoteleri si.recepcion,shank.kamarier,piceri, etj.
kerkoj pune ne qebaptore si sherbyes
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kam punuar ne restorane ne bregdetin kroat
i kam te gjitha kategorit kam punuar 10 vite tmk peje
$400Shofer & SigurimPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mund te vozis cdo automjet pa problem kamion autobus etj.
kerkoj pune
$200Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga prishtina kerkoj pune ne qebaptore kam pervoj si kamarier,skarist ose ne minimarket numri kontaktus...
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
$300Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam femer, e diplomuar ne lemin e Komunikacionit ne Fakultetin e Inxhinieris mekanike, dhe kerkoj pune ne...
kerkoj pune ne restoran ose depo materiali ndertimor ose shites
$300Vende PunePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kam pervoj ne restoran si kamarier ose shankist