Shpalljet për Vende Pune
inxhinier i mak. komunikacion vazhim master
Vende PunePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune ne ndonje kompani apo organizate qe ju pershtatem kam pervoj pune njohuri me kompjuter, per me...
Vëllezërit Morina
Inxhinieri & NdërtimtariKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi firm ndertimore , ndertojm shtepa prej temelev deri në qati Jemi firm korrekte ,deri me tani ka kemi...
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
GDD ImpEx kërkon Agjent/e Tregtarë
Marketing & ShitjeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.GDD ImpEX kërkon Agjent-e Tregtar. Kush jemi ne? Ne jemi Zyrë ndërlidhëse per afarizmin e tregjeve...
inxhinier i dip.i gjeologjisë
Inxhinieri & NdërtimtariDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam inxhinier i diplomuar i gjeologjisë me pervojë pune ne minjera mbi 10 vjet . Jam i interesuar te...
kerkoji puntore per botik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ker koji 6 puntore per botik kushtet jon shum te mira puntoret dote jet mbi moshen 18 vjeq deri 25 vjet
kerkoj pun
kerkoj pun
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun si shankist dhe recepcjonist e tjera kom prevoj pune 3 vite ju lutem ne kit num 044876184
kerkojm puntor
$3500.00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Grand telecom me perfaqesi ne keto shtete estonia,africa,albania dhe kompani me renome botrore ne keto...
Kerkoj
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj 5 agjent tregtar te ken njohuri ne komunikim. te interesuarit te lajmrohen ne 044786649 dhe 049667384
pagesa
$20Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj nje pastruse
Kerkoj pune
Kerkoj pune
$250Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 23 vjeqarë jam (STUDENT) kerkoj qfardo pune ne prishtine paga 250 minimale
Menaxher/marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Gazeta javore “Ferpress” në Prishtinë hap konkurs per: – Menaxher/e të marketingut...
Udhëheqës i TV Kvizit
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë persona të rinj, komunikativ, dinamik (m/f) për udhëheqjen e emisionin argëtues Live TV...
Administratore Zyre
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje Administratore Zyre. Per me gjersisht ju lutem shfletoni konkursin ne ueb sitin:...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Kerkoj pune si ndihmese shtepiake
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si mirembajtese e banesav shtepive ,me gjysem orar,08 deri ne 12 ,ose 14 deri ne 18,ose tri...
Firma ndertimore Vëlleërit Morina
Vende PuneKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Firma ndertimor Vëllezërit Morina bejm ndertimin e shpiav perj temelev e deri ne qati jemi firm korrekte...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Mundesi Studimi ne ANGLI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Call Center Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Gesucht : Call Center Agent in deutscher sprache !
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Kërkojmë agjent-e të shitjes së produkteve të Sigurimeve
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensioni N.P.SH. “Easy Life”,në Prishtinë,kërkon agjent/e të shitjes së produkteve të...