Shpalljet për Vende Pune
Inxhinjer
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Shembime ne ndertimtari inxhinjerimin e planeve me dimenzione dhe me pamje perfekte bejm edhe...
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK”
Inxhinieri & NdërtimtariPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM NIVELIZIM NE “IBERCUK” te dyshemeve gjithashtu me Laminat dhe Qaramik
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
$00000Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrja “NIVELA” nga Lipjani ben nivelizimin e dyshemeve (ibercukun)me çmime te volitshme...
kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune ne ndonje piceri apo doner kam pervoj pune 10 vjeqare ne kete lemi
MJALT ORIGJINALE
MJALT ORIGJINALE
Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm mjalt me shumic:Mjalt bagremi Prodhim i vitit 2009 /sasia 2000 kg/ bletishtet jan te vendosure ne...
Exportojm parket nga Amerika Latine
$15TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm Exportimin e parketit ne Kosove dhe ne te gjith Evropen nga Amerika Latine shum qmim i volitshem juv...
Kerkoj pun per pastrim
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune per pastrim ne ndonje organizate te huj per mirmbatjen kam pervoj pune 8 vite ne OSCE nr tel...
Amvise
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje puntore per te kryer pune amviserie dhe per tu kujdesur per tre femij te moshes 9 deri 13...
Puno nga shtepia
Puno nga shtepia
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Puno nga shtepia, (kushtet jane njohja e Gjuhes Angleze dhe punes me Kompjuter) vizito : www.Freedom.ws...