Shpalljet për Vende Pune
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist....
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar. Detyrat...
Pastrues/e (Gjermani)
Pastrues/e (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe Pergjegjesite : • Monitorimi dhe ndihma në pastrimin e përditshëm • Kontrolloni dhe...
Pastrues/e (Gjermani)
Pastrues/e (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe Pergjegjesite : • Monitorimi dhe ndihma në pastrimin e përditshëm • Kontrolloni dhe...
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më...
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte agjent i shitjes....
Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)
Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani) Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga...
Oferta online e kredisë
Oferta online e kredisë
$1Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nuk ka më shqetësime për problemin tuaj. Përshëndetje, të gjithë. Për nevojat e tij specifike, jap...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Murator. Detyrat...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Murator. Detyrat...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Murator. Detyrat...
Ngjyrosës(Gjermani)
Ngjyrosës(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ngjyrosës....
Pastrues/e (Gjermani)
Pastrues/e (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Pastruese....
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Fermerë. Detyrat...
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Punonjës ne fermë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Fermerë. Detyrat...
Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)
Mirëmbajtës i Kuzhinës (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte mirembajtes i...
Mekanik Industrial (Gjermani)
Mekanik Industrial (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Elektricist....
Administrues (Gjermani)
Administrues (Gjermani)
$3000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Administrues....
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Agjent i Shitjes....