Shpalljet për Vende Pune
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Agjent i Shitjes (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Agjent i Shitjes. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ju e ndërtoni vetë bazën tuaj të konsumatorëve...
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mirembajtes i Bicikletave. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Riparimi dhe mirëmbajtja e biçikletave dhe...
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)
Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mirembajtes i Bicikletave. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Riparimi dhe mirëmbajtja e biçikletave dhe...
Bujqësi (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kompania Gjermane GAF AG me seli në Mynih të Gjermanisë kërkon të punësojë punonjës në bujqësi. Kandidati ideal kryesisht do merret me ruajtjen e mjedisit, ujitjen dhe ruajtjen e...
Blegtorë (Gjermani)
Blegtorë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kandidati ideal krahas aftësivë profesionale kërkojmë që të posedojë edhe këto cilësi personale: · Të jetë i hapur dhe komunikativ · Të ketë aftësi planifikimi · Të ketë një...
Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)
Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Hidraulik i Automjeteve. Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto...
Ngjyrosës i Veturave (Gjermani)
Ngjyrosës i Veturave (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Ngjyrosës i Veturave. Për pozitën e Ngjyrosësit nga kandidati ideal kërkohet që t’i ketë këto cilësi: ·...
Automekanik (Gjermani)
Automekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Automekanik. Për pozitën Automekanik kandidati ideal duhet të ketë këtë profil: · Duhet të keni ndonjë...
Automekanik (Gjermani)
Automekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Automekanik. Për pozitën Automekanik kandidati ideal duhet të ketë këtë profil: · Duhet të keni ndonjë...
Elektricist i proceseve automative (Gjermani)
Elektricist i proceseve automative (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Elektricist i proceseve automative. Për pozitën Elektricist i proceseve automative klienti ynë kërkon kandidatë...
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është për kultivimin e kulturave bujqësore . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është për kultivimin e kulturave bujqësore . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është për kultivimin e kulturave bujqësore . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...
Oferta e shpejtë e kredisë?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Oferta e shpejtë e kredisë? Ne jemi një shtëpi e regjistruar financiare dhe qëllimi dhe synimi ynë është që të ndihmojmë individët e interesuar dhe organet e bashkëpunimit për të...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Infermier/e i pergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...
Mjekë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Mjekë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Zdrukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Infermier/e (Gjermani)
Infermier/e (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Infermier/e i pergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Saldues (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Puntorë në shtrimin e rrugëve. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...