Shpalljet për Vende Pune
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)
Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Puntorë në shtrimin e rrugëve. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Muratorë (Gjermani)
Muratorë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Muratorë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Betonier (Gjermani)
Betonier (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Betonier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Gastronomi (Suedi)
Gastronomi (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i Gastronomisë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...
Industria e Riciklimit (Suedi)
Industria e Riciklimit (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i industrisë së riciklimit. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Inxhinieri civile (Suedi)
Inxhinieri civile (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Inxhinier Civil. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Hotelieri (Suedi)
Hotelieri (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Hotelieri (Suedi) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i Hotelierisë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Mekanik . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Lyerës (Gjermani)
Lyerës (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Lyerës. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Aplikoni për kredi urgjente tani?
Aplikoni për kredi urgjente tani?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një makinë...
Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Muratorë (Gjermani)
Muratorë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Muratorë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)
Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Infermier/e dhe asistues medicinal. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...
Mjekë (Gjermani)
Mjekë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë të fushave të ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Pastrues (Austri)
Pastrues (Austri)
Vende PunePrishtinë
Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Pastruese. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Banakierë (Austri)
Banakierë (Austri)
Vende PunePrishtinë
Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Banakierë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Kamarierë (Austri)
Kamarierë (Austri)
Vende PunePrishtinë
Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Kuzhinier (Austri)
Kuzhinier (Austri)
Vende PunePrishtinë
Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Hotelieri (Austri)
Hotelieri (Austri)
Vende PunePrishtinë
Austria ka nevojë për puntorë, sektori qe po kërkohet është sektori i Hotelierise. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...