Shpalljet për Vende Pune
Ndërtimtari(Suedi)
Ndërtimtari(Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Ndërtimtari. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të ri? ose ju kolapsi financiarisht, keni nevojë për një hua për të blerë një makinë...
Zdukthëtar (Suedi)
Zdukthëtar (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zdukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...
Saldues (Suedi)
Saldues (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Recepsionist (Suedi)
Recepsionist (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Recepsionist (Suedi) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Recepsionist . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...
Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi)
Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjës në sektorin e riciklimit . Për më shumë informacione na...
Mekanik (Suedi)
Mekanik (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mekanik. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Mësues/e (Suedi)
Mësues/e (Suedi)
$3000Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mësues/e. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...
Kuzhinier (Suedi)
Kuzhinier (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...
Zhvillues i Sistemeve (Suedi)
Zhvillues i Sistemeve (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zhvillues i Sistemeve. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
MjekësiPrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë dhe Infermiere. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...
Menaxher i Programit (Zvicër)
Menaxher i Programit (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Përgjegjësitë: Përgjegjësitë: Menaxheri i programit menaxhon aktivitetet e përditshme biznesore,të cilat i paraprijnë zbatimit të një program të përgjithshëm. Paga mesatare vjetore...
Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër)
Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër) Përgjegjësitë: Menaxheri i kompenzimeve menaxhon pakot e kompenzimit të kompanisë duke zbatuar rregullat dhe standardet ligjore. Paga mesatare vjetore rreth...
Analist i Riskut (Zvicër)
Analist i Riskut (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Analist i Riskut (Zvicër) Përgjegjësitë: Analisti i riskut analizon kërcënimet e mundshme që mund t’i adresohen aseteve të një kompania dhe burimeve të financimit Paga mesatare vjetore...
Mundësi shumë e veçantë për problemet tuaja financiare
Mundësi shumë e veçantë për problemet tuaja financiare
$00Administratë & FinancaMalishevë
Përshëndetje Ju që keni pasur vështirësi në marrjen e një kredie janë zgjidhja për shqetësimet tuaja; Mënyra e vetme për të marrë një hua ndërmjet individëve është njohja e...
Depoistë
Depoistë
Vende PunePrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Depoistë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49...
Sektori Marketing dhe Shitje (Zvicër)
Sektori Marketing dhe Shitje (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i marketingut dhe shitjeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Sektori i Hotelierisë (Zvicër)
Sektori i Hotelierisë (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i hotelierisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...