Shpalljet për Vende Pune
Inxhinieri Mekanike (Zvicër)
Inxhinieri Mekanike (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Inxhinieri Mekanike Për më shumë...
Inxhinieri Mekanike (Zvicër)
Inxhinieri Mekanike (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Inxhinieri Mekanike Për më shumë...
Kuzhinier (Zvicër)
Kuzhinier (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier Për më shumë informacione...
Kuzhinier (Zvicër)
Kuzhinier (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon puntorë një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier Për më shumë informacione...
Menaxherë dhe Asistentë
Menaxherë dhe Asistentë
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Menaxherë...
Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Teknikë i...
Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Teknikë i...
Auditorë dhe kontabilist
Auditorë dhe kontabilist
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Auditorë dhe...
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgjigjet në telefonata dhe...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Menaxhimi i projekteve/ koordinimi me projektet...
Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Aktivitete përkrahëse në...
Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)
Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik i Aviacioneve (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgatitja e komponentëve mekanike...
Kuzhinier/e (Suedi)
Kuzhinier/e (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të...
Kuzhinier/e (Suedi)
Kuzhinier/e (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të...
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Enëlarës/e (Zvicer)
Enëlarës/e (Zvicer)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Enëlarës/e (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar...
Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërtimtari (Gjermani) Përshkrirni : • Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesitë • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve...
Kuzhinier (Zvicër)
Kuzhinier (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune për Kuzhinier ne McDonald’s. Përshkrimi : • Swis Charlet ka qenë gjithmonë në...