Shpalljet për Shofer & Sigurim
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Shofer & SigurimTherandë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Shofer Kamioni/Truck Driver
$5000Shofer & SigurimFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Are you a Truck driver? Do you have min 3 years of experience on big trucks ( C+E / Class 1 license )? Can...
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.
$4800Shofer & SigurimGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.  Ne jemi një familje e bukur që aktualisht kërkon shërbimet e shërbëtorëve të shtëpisë në...
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
$4800Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një shtëpi shumë e zënë me tre fëmijë po kërkon një Cook, Driver, Househelp dhe një Dado me...
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
$10Shofer & SigurimPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prej 20 vitesh lider ne transportin e udhetarve , tani cdo dite dhe me destinacionin...
Autoshkolla Google S
Autoshkolla Google S
Shofer & SigurimPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Qendra per aftesimin e kandidateve te rinje Google S
kerkoj pun si shofer me kategori C
kerkoj pun si shofer me kategori C
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun urgjentisht si shofer me kategori C kam provoj pune
pa pune
Shofer & SigurimFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam rizah deshiroj me gjet ni pune si shofer i kamionit edh e dua ateh pune me qefeeee
kerkoj vende pune per shofer V.I.P ose Sigurim
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nje djal ne moshen 25 vjeqar kam jetuar ne zvicerr njoh gjuhen : frengjishten,gjermanishten dhe pak...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si shofer me pervoje me kategorit b c d poashtu kam pervoj te mjaftueshme me te gjitha...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
$0000Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si vozites me kat b c d poashtu kam pervoje te mjaftueshme si shofer poashtu jam edhe soldator...
i kam te gjitha kategorit kam punuar 10 vite tmk peje
$400Shofer & SigurimPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mund te vozis cdo automjet pa problem kamion autobus etj.