Shpalljet për Tjetër

TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Business Support Center Kosovo (BSCK) ofron mundësi trajnimi falas për trajnime në fushën e...

Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%

Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%

TjetërGjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.DITË INFORMUESE PËR STUDIME BACHELOR ◘ 27 Korrik 2017, Ora 16:00 Kolegji Universum –...

Punetor per Punimin dhe montimin e reklamave

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme 2 punetor per punimin dhe montimin e reklamave. – duhet te kete njohuri per...

Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017

Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017

TjetërGjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017 Akademia e Karrierës...

Konkurs Pune

Konkurs Pune

€500TjetërGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fix Call me Eismann Projekt Keni njohuri të gjuhës Gjermane, atëherë bashkangjitu në ekipën...

shofer, roje të sigurisë, kuzhinier dhe dado nevojshme

shofer, roje të sigurisë, kuzhinier dhe dado nevojshme

€4600TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jemi duke kërkuar për një person shumë të veçantë për të na ndihmuar duke filluar menjëherë...

USA GREEN CARD 2017

USA GREEN CARD 2017

TjetërFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Asistencë në mbushjen e aplikacionve për të gjithë personat që dëshirojnë të aplikojnë për...

– PHOENIX CONNECTIONS –

– PHOENIX CONNECTIONS –

TjetërGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– PHOENIX CONNECTIONS – VoIP Communications Tele Communications PC Service...

mesimdhenes te gjuhes GJERMANE

mesimdhenes te gjuhes GJERMANE

€00TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Per shkollen e gjuheve JUVI kerkohen dy ligjerues per kurse te gjuhes gjermane CV ne email...

Kerkojme Pastruese me pervoj pune

€250TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania N.T.SH. – PASTRIMI kerkon pastruese me pervoj pune. Paga mujore me ose pa...

Kerkojme pune me keto sherbime

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojme pune, jemi 2 persona 18 vjeqar,Valdrin Saraqi dhe Riton Krasniqi,punojme si: bejme...

Servicetechniker für Softwaresysteme der Energiewirtschaft (w/m)

Servicetechniker für Softwaresysteme der Energiewirtschaft (w/m)

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania gjermano-kosovare evroenergie LLC, me seli ne Prishtine, eshte ne kerkim te nje...

buke pjekes

buke pjekes

TjetërZ. Potok

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoim buke pjekes per ne maqedoni,te jet mjeshter me provoj pune,na kontaktoni ne...

Kerkoj frizere me pervoje pune

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Salloni Bling kerkon frizere me pervoje pune. Salloni Bling gjendet ne Kodren e Diellit...

Pune nga Shtepia

TjetërGjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje kush eshte i interesuar te punoje nga shtepija nje oferte e re, perdorim i...

TrojaMedia sucht Mitarbeiter

TrojaMedia sucht Mitarbeiter

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Troja Media Sh.p.k Wir sind eine Chat-Agentur, die auf der Suche nach Unterstützung im...

Shes Mjalt Bio

Shes Mjalt Bio

€9TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam nje bleterrites ne rrethin e Sarandes. Une e ushtroj kete aktivitet ekonomik ne me...

Lavoro da casa: rete di blog cerca collaboratori / PUNE NGA SHTEPIA

Lavoro da casa: rete di blog cerca collaboratori / PUNE NGA SHTEPIA

€1TjetërGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Rete di blog già avviata dal 2009, con un buon numero di visite mensili, cerca...

Kerkoj frizere me pervoje pune

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj frizere me pervoje pune per te punuar ne nje sallon ondulimi. Per me shume info....

Mësuese për shkollën 12 vjeçare

Mësuese për shkollën 12 vjeçare

TjetërLipjan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.International American Academy of Kosova eshte nje shkolle 12 vjeçare bashkohore me nje...