Shpalljet për Tjetër
Kerkoj pune si ndihmese shtepiake
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si mirembajtese e banesav shtepive ,me gjysem orar,08 deri ne 12 ,ose 14 deri ne 18,ose tri...
Inxhinjer
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Shembime ne ndertimtari inxhinjerimin e planeve me dimenzione dhe me pamje perfekte bejm edhe...
Exportojm parket nga Amerika Latine
$15TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm Exportimin e parketit ne Kosove dhe ne te gjith Evropen nga Amerika Latine shum qmim i volitshem juv...
Amvise
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje puntore per te kryer pune amviserie dhe per tu kujdesur per tre femij te moshes 9 deri 13...