SHpk Muris-S

Emri Kontaktues: SHPK MURI S | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049610700 | Data e Publikimit: 26.09.2017

SHpk Muris-S

SHpk Muris-S ofron ;
-Projektim
-Ndertim te Ulët dhe te Lartë
-Menaxhim
– Te gjitha sipas standarteve EU.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 8 =