Shtëpi me 2.5 ari në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër

Emri Kontaktues: Visel | Qyteti: Prizren | Telefoni: 045 68 78 98 | Data e Publikimit: 05.06.2014

Shtëpi me 2.5 ari në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër Shtëpi me 2.5 ari në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër Shtëpi me 2.5 ari në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër Shtëpi me 2.5 ari në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shitet shtëpia me sipërfaqe prej 2.5 ari në rrugën “Azem Hajdari” në Prizren, pranë ish spitalit të vjetër. Shtëpi është dy katëshe, i ka 5 dhoma dhe është me oborr. Gjendet në pozitë shumë të përshtatshme pasi është afër qendrës së qytetit, afër spitalit, afër parkut të qytetit dhe afër stacionit të policisë.

Kontakti mund të bëhet në numrat:

044 44 90 85;
045 68 78 98

Çmimi sipas marrëveshjes.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 5 =