Shtëpi për shitje në Gojbulë, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë Çmimi i negociueshëmFAVORSHME!

Emri Kontaktues: Dusan | Qyteti: Vushtrri | Telefoni: +38160671182 | Data e Publikimit: 29.08.2014

Shtëpi për shitje në Gojbulë, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë Çmimi i negociueshëmFAVORSHME! Shtëpi për shitje në Gojbulë, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë Çmimi i negociueshëmFAVORSHME! Shtëpi për shitje në Gojbulë, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë Çmimi i negociueshëmFAVORSHME! Shtëpi për shitje në Gojbulë, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë Çmimi i negociueshëmFAVORSHME!

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Për një shtëpi me një dyqan dhe outbuildings me 8 ari tokë në të gjithë nga shkolla në fshatin Gojbulja, 2.5 km nga qendra e Vushtrrisë. Shtëpia është okruzana tri herë dhe lumit.
Për edhe shumën e 2HA dhe fushat e 1.85ha
Numri i telefonit +381606711823 , +381346715297 , +381656765991 ,

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 7 =