Simzir Banesa – Ndertim 100% Gjerman

Emri Kontaktues: Simzir | Qyteti: Prishtinë | Lagjja: Mati 1 | Telefoni: 044 100 234 | Data e Publikimit: 13.05.2014

Simzir Banesa – Ndertim 100% Gjerman Simzir Banesa – Ndertim 100% Gjerman Simzir Banesa – Ndertim 100% Gjerman Simzir Banesa – Ndertim 100% Gjerman

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Simzir – Planifikim modern i jetës suaj….

www.simzir.eu

Objekti afarist-banesorë i kompanisë Simzir gjendet në lagjen: Mati 1, Prishtinë.

Ndërtimi total i ka 83 banesa te ndara në dy hyrje, me dy ashensorë për 8 persona për secilën hyrje, si dhe shkallë të përbashketa, iu mundëson banorëve kalimin nga vendparkingu në dy bodrumet direkt në çdo kat.
Banesat përmbajnë:
1. Dyer të hyrjeve të blinduara;
2. Dyer të dhomave të cilësisë së lartë;
3. Parket bungu të klasit të parë;
4. Dritare të hapura deri në dysheme;
5. Banjo me sanitari më bashkëkohore;
6. Ngorhje individuale të siguruara edhe kalldajat nga kompania;
7. Internet dhe TV cable;
8. Mure akustike dhe termike të cilat ruajnë ambientin intim familjar dhe fqinjësinë e mirë;
9. Në çmim të banesës është përfshirë edhe kondicioneri për ftohje. Mundësi kombinimi i dy apo më shumë planeve të banesave.

TIPET E BANESAVE :
-8 x 44.71m2
-7 x 52.27m2
-14 x 66.12m2
-30 x 71.33m2
-15 x 82.95m2
-8 x 94.05m2
-1 x 105.68m2

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 0 =