Kategoritë më të klikuara Banesa me Qera, Banesa në Shitje, Vende Pune, Shtëpi në Shitje,
Shpalljet për +381653554514
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpi dhe tokës për shitje , fshati Babushan, afër Ferizaj, çmimi i negociueshëm, telefononi për...
Shtëpi për shitje Babushan, Ferizaj.
Shtëpi për shitje Babushan, Ferizaj.
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpia për shitje, me oborrin e shtëpisë 33ari,energjisë elektrike, ujit, ujërave të zeza, në...