Tokës dhe shtëpisë në shitje Babushan, Ferizaj.

Emri Kontaktues: Vlada | Qyteti: Ferizaj | Telefoni: +381653554514 | Data e Publikimit: 16.06.2018

Tokës dhe shtëpisë në shitje Babushan, Ferizaj.

Tokës dhe shtëpisë në shitje, parcelat e shumta, totale 2 ha, dhe shulicë me shtëpinë e 33ari, energji elektrike, ujë, kanalizime, në qendër të fshatit. Babushi Serb, Ferizaj. Çmimi është i negociueshëm.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 4 =