Trajnim falas për Orientim në Karrierë

Emri Kontaktues: Arberita Beka | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +37744750858 | Data e Publikimit: 03.03.2018

Trajnim falas për Orientim në Karrierë

Trajnim falas për Orientim në Karrierë
Duke e ditur se sa i rëndësishëm është #OrientiminëKarrierë për çdo individ, e sidomos për ata që ndodhen në momentin vendimtar të asaj se nga duan të orientohen profesionalisht, Kolegji Universum organizon trajnimin #AkademiaeKarrierës, #FALAS për të gjithë maturantët.
#APLIKO online duke plotësuar formën në këtë link: https://goo.gl/7sH3iG
Akademia e Karrierës ka për qëllim mbështetjen e maturantëve nga shkollat e mesme të Kosovës dhe dhënien e njohurive nga fusha e orientimit profesional në karrierë, lidershipit, ndërmarrësisë, inovacionit, marketingut dhe shitjes, shkencave kompjuterike dhe programimit, shkencave politike, administrimit publik, marredhenieve nderkombetare dhe studimeve evropiane.
◘ Kampusi Prishtinë: 10-11 Prill 2018 dhe 12-13 Prill 2018 – (Lagjja Ulpiana, Rr. Imzot Nikprelaj)
◘ Kampusi i Ferizaj :16-17 Prill (Rr. Gjilanit, Fan Noli no. 6)
◘ Kampusi Gjakovë: 18-19 Prill 2018 (Rr. UÇK, p.n.)

​–
Kolegji Universum
Mob. +377 44 750 858
[email protected]
www.universum-ks.org

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 2 =