Troje në shitje #0333 – Velani (Prishtinë)

Emri Kontaktues: Capital Ring | Çmimi: 10500€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044111177 | Data e Publikimit: 07.11.2014

Troje në shitje #0333 – Velani (Prishtinë) Troje në shitje #0333 – Velani (Prishtinë) Troje në shitje #0333 – Velani (Prishtinë)

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shiten dy troje në Velani (Prishtinë)

Trojet kanë nga 3.5 ari
Çmimi është 10.500 € ari

* Trojet janë të ndara kryesisht nga 3.5 ari, të përshtatshëm për ndërtimin e shtëpive, ku ajri i pastër dhe qetësia nuk mungojnë – parqet, si ai i Tokëbashqes dhe Gërmia, janë shumë afër…

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 6 =