Troje për shitje Zakut – Zemljiste na prodaju Zakut

Emri Kontaktues: Stevan Mitrovic | Qyteti: Besianë | Telefoni: +381638200562 | Data e Publikimit: 25.04.2014

Troje për shitje Zakut – Zemljiste na prodaju Zakut

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Prodaje se imovina (zemlja) Stevana Mitrovića u selu Gornji Zakut (opština Podujevo)
– oko 2 hektara u Belasici, potes ispod puta
– oko 70 ari livada skupa kod potoka zvani Do
– oko 60 ari njiva preko potoka zvani Do
– oko 37 ari, potes Troja, pored Laba
– oko 19 ari livada ispod nasipa
– oko 40 ari njiva i šljivak kod Laba
– i ostala imovina
Zainteresovani mogu da se jave na kontakt telefone : +38163 8200562, +38160 1446016
——
Shitjen e pronës (troje / tokës) Stevan Mitroviq Gornji Zakut nga (komuna e Podujevës / Besianë)
– Rreth 2 hektarë në Belasica, Potes në rrugë e
– Rreth 70 hektarë livadh vendosur lumë të quajtur Do
– Rreth 60 hektarë të tokës së punueshme në të gjithë gji i ngushtë i quajtur Do
– Rreth 37 hektarë, Potes Troja, përveç Llap
– Rreth 19 hektarë livadh më poshtë digës
– Rreth 40 hektarë të fushave dhe šljivak në Llap
– Dhe aktive të tjera
Interesuar mund të kontaktoni në numrat e telefonit: +381638200562, +381601446016

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 3 =