Trull ne Prishtin Berrnic 5 ari

Emri Kontaktues: Sami Pajaziti | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044162198 | Data e Publikimit: 03.05.2014

Trull ne Prishtin Berrnic 5 ari

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Trulli ne Prishtine Berrnic i ka 5 ari dhe Çmimi si pas marveshjes.

Kontakt: 044162198

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 1 =