Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)

Publikuar: Dhjetor 21, 2016 9:28 pm

Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mega Auto Parts

SHPALL KONKURS

Titulli i vendit të punës: Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)
Për degën që do të hapet në Prishtinë (Kosovë)

Përshkrimi i kompanisë:

Kompania funksionon që nga viti 1992 në Maqedoni dhe merret me importin dhe distribuimin e auto pjesëve.

Roli i Udhëheqësit të Kompanisë:

• Të udhëheq Kompaninë në mënyrë profesionale;
• Të komunikon rregullisht me të punësuarit dhe me klientët;
• Të përcjellë punën materiale dhe financiare të kompanisë;
• Identifikon rregullisht klientët e ri potencial;
• Siguron që pagesat e klientëve të bëhen me kohë;
• Sistemon të gjithë dokumentacionin dhe kontaktin përkatës nga tregu;
• Punon ngusht me të punësuarit rreth nevojave të shitjes.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

• Të ketë të kryer studimet Universitare, përparësi kanë fakultetet: Informatikë, Elektro dhe Maqineri;
• Gjuhën angleze dhe punën me kompjuter;
• Njohuri të mira komunikimi me shkrim dhe me gojë;
• Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim;
• Kapacitet dhe dëshirë për të mësuar industrinë dhe teknikat e shitjes;
• Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë;
• Të jetë i motivuar për të organizuar punën, të punojë në mënyrë të pavarur dhe efikase për të përmbushur afatet;
• Të jetë i/e gatshëm/e të punoj në grup;
• Të jetë i/e aftë të raportoj në kohë dhe me efiçencë në lidhje me detyrat e ngarkuara.
• Të posedoj patent shofer;
• Përvoja e punës në pozita të ngjajshme ka përparësi.

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

Curriculum Vitae (CV-autobiografia);
Dëshmia për përgatitjen shkollore dhe profesionale;
Dëshmi për përvojën e punës;
Aplikacionet duhet të dërgohen jo më vonë se datë 06.01.2017.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre, në e-mail adresën: [email protected]
Në titullin e E-mail-it të shkruhet pozita për të cilën konkuroni.

Informacion plotësues: CV-ja duhet të përmbaj një foto të kandidatit

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Falemnderit!
\\\”Mega Auto Parts”

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

Raporto keqpërdorim

-Kontakto Pronarin-


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php:39 Stack trace: #0 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/single.php(26): cP('contact') #1 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-includes/template-loader.php(77): include('/homepages/31/d...') #2 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/homepages/31/d...') #3 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/index.php(17): require('/homepages/31/d...') #4 {main} thrown in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php on line 39