URGJENTISHT MARR LOKALE ME QERA

Emri Kontaktues: LISI | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049406409 | Data e Publikimit: 15.04.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

URGJENTISHT.!!!!

AGJENCIONI “LISI” KERKOJN LOKALE ME QERA ME MADHËSI PREJ 55m2 deri 85m2 NË QYTETET SI VIJON:

1. PRISHTINË, 4 LOKALE

2. PRIZREN, 2 ”

3. FERIZAJ, 2 ”

4. PEJË, 2 ”

5. GJILAN, 2 ”

6. GJAKOVË, 2 ”

7. MITROVICË, 2 ”

LOKALI DUHET TI PLOTËSOJ KËTO KUSHTE:
TËJETË I GATSHËM PËR SHFRYTËZIM TË MENJËHERSHËM,
TË KETË QASJE NGA RRUGA KRYESORE,
TË KETË PAMJE REPREZENTATIVE,
TË KETË LEJE NDËRTIMI / OPERIMI
PREFEROHET VENDPARKING / NDALJE PËRPARA LOKALIT,
TË JETË I REGJISTRUAR NE LIBRAT KADASTRAL NË KOMUNËN PËRKATËSE / FLETË POSEDUESE,

KONTRATA DO TË JETË AFATGJATE DHE SERIOZE

TEL. 049/ 406 – 409
e-Mail: [email protected]

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 1 =