VIP TIRANA – SHKOLLA ITALIANE PËR PARUKERI – FRIZERË

Emri Kontaktues: Vip Tirana | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049 4000 16

VIP TIRANA – SHKOLLA ITALIANE PËR PARUKERI – FRIZERË

VIP TIRANA – SHKOLLA ITALIANE PËR PARUKERI – FRIZERË

Hap konkurs per regjistrimin e nxenesve per vitin akademik 2012

Në këtë shkollë do të mësoni gjithcka që ka të bëjë për flokun, teori, praktikë, kimi e psikologji dhe gjithcka që lidhet me parukeri dhe estetikë, me metodat bashkëkohore Italiano – Amerikane

Të gjitha këto vetëm në një adresë – VIP Tirana në Prishtinë

STAFI

Stafi i specializuar i huaj dhe vendas, të cilët ofrojnë shërbim të kualifikuar dhe bashkëkohor sipas të rejave të fundit të botës së modës.

Vlersimi I testit përfundimtar bëhet me pedagog nga – Bes Akademi Milano.

BASHKEPUNIMI NDERKOMBETAR

Akademia VIP Tirana vjen pranë jush e BINJAKEZUAR me SHKOLLEN E MADHE ITALIANE “BES BEAUTY SCIENCE” me seli në Itali, duke garantuar programe të kohës të niveleve europiane.

OBJEKTIVA

Objektiva kryesore e Shkollës VIP TIRANA është pregatitja e studentëve për një karrierë të suksesshme në botën e artit të parukierisë. Për arritjen e këtyre objektivave shkolla ka në përbërjen e saj staf mjaft të kualifikuar në degën e parukierise dhe atë të estetikës.

Pas përfundimit të trajnimit nxënësit do të pajisen me Diplomë Italiane që njihet ndërkombëtarisht në gjithë botën.

Nxitoni sepse numri I të pranuarve është I kufizuar

PER
INFORMACIONE ME TE HOLLESISHME JU LUTEM NA KONTAKTONI NE NUMRIN E TELEFONIT
049 – 400 016
viptirana@gmail.com

Adresa: Bulevardi Bill Clinton
Afër bustit të Bill Clintonit
Hyrja – I – kati I pare
Prishtinë

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 1 =