VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)

Emri Kontaktues: VIMA | Çmimi: 220€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744845808 | Data e Publikimit: 30.04.2017

VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kjo pilul perdoret vetem per gjinin mashkullore nga mosha e tyre 18 vjeqare e pa kufi. Jep rezultate te forta gjat ktyerjes se marredhenjeve, dhe pa kurfar efekti anesore, Kjo pilul Vitalex perdoret deri ne kohezgjatjen 30 dite, dhe arrihet te gjithat rezultatet e deshiruara. Nga kjo pilul Vitalex arrihen rezultatet e deshiruara: Rritje e penisit, trashje, forcim, qendrqeshmeri. ejakaulim, zgjatje e deshires. Per info. Tel. +37744845808 ose vib.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 0 =