Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD

Emri Kontaktues: Zoom038Media | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744193003 | Data e Publikimit: 11.07.2014

Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Xhirime Profesionale te Dasmave dhe Eventeve.

ZooM038Media ju mundëson xhirime profesionale për ahengun tuaj familjar.Të gjitha xhirimet bëhen me kamera HD pro , Kran, Dolly, dhe gjithashtu montazha në HD. Përvoja e gjatë në media dhe xhirime te profileve te ndryshme bënë që puna jonë në eventin tuaj të ju lë kujtime madhështore. Teknologjia e avancuar me stafin profesional do të kujdesen që të mos anashkalohet asnje detaj. Kështu ZooM038Media ju ofron shërbim cilësor dhe cmime të volitshme, sepse festat tuaja më të rëndësishme duhet të mbesin përgjithmonë.

Telefon: +386 49 193 003

+377 44 193 003 + Viber

[email protected]

PAKETA NJË

Një Kamerë HD Pro
Montazha HD

PAKETA DY

Dy Kamera HD Pro
Montazha HD

PAKETA TRE

Nje Kamere HD Pro + KRANI
Nje Kamere HD Pro + Dolly Tripod
Ndricim
Montazha HD

PAKETA KATER

NJE KAMER + KRANI HD PRO
DY KAMERA + DOLLY
MONTAZHA HD PRO
NDRICIM

per me shume ne www.zoom038media.com

Rezervoni ne [email protected]

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 9 =