ZYRE E PERKTHIMEVE TE GJUHEVE TE HUAJA

Emri Kontaktues: N.SH.TREMA | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 038233474 | Data e Publikimit: 31.10.2018

PERKTHEJME NE DHE NGA GJUHET E HUAJA, DOKUMENTE, ELABORATE, MATERIAL TE NDRYSHEM ME TEKST.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 2 =